Om Oss

Hei, jeg er Anneli, grunnleggeren av Lykkeborgen. Jeg ønsker å dele med deg hvorfor jeg har startet denne butikken og hva vår visjon og oppdrag betyr for meg.

Jeg er 47 år gammel og bor i vakre Stavanger, Norge. Jeg er også en stolt og engasjert alenemor til tre fantastiske barn. Som mor har jeg alltid vært opptatt av å gi mine barn det beste grunnlaget for en sunn og lykkelig oppvekst. Men i dagens digitaliserte verden har jeg sett hvordan skjermtid kan påvirke våre barns sosiale liv og deres evne til å koble seg til virkeligheten rundt seg.

Dette var en av hovedgrunnene til at jeg bestemte meg for å starte Lykkeborgen. Jeg ønsket å skape et sted hvor foreldre som meg selv kunne finne kreative og engasjerende kognitive leker og spill som ikke bare ville underholde barna, men også oppmuntre til sunn utvikling. Jeg ville tilby noe mer enn bare distraksjon; jeg ønsket å tilby muligheter for læring, samarbeid og vekst.

Vår visjon på Lykkeborgen er tydelig: Vi ønsker å hjelpe familier med å finne veien tilbake til hverandre ved å fjerne barna fra skjermene og oppmuntre til mer verdifull tid sammen. Dette er en visjon som er nært knyttet til min egen erfaring som forelder. Jeg har sett hvordan våre barn blomstrer når de blir engasjert i lek og samvær med familien, og hvordan dette påvirker deres selvtillit og lykke i det lange løp.

Vårt oppdrag er å kuratere et nøye utvalgt utvalg av leker og spill som ikke bare er morsomme, men også utviklende. Vi er opptatt av å tilby produkter som fremmer læring, kreativitet og samarbeid. Vi ønsker å være din partner på reisen mot en mer tilkoblet og lykkeligere familiehverdag.

Jeg er takknemlig for muligheten til å dele min visjon med deg, og jeg håper at Lykkeborgen kan være en ressurs og et inspirasjonssted for alle som deler vår tro på viktigheten av å investere i familietid og barnas utvikling.

Tusen takk for at du er en del av vår Lykkeborgen-familie!